top of page

Tullombud Stockholm

Fyll i nedan formulär och beskriv mer detaljerat vad du behöver hjälp med.

Vad behöver du hjälp med?

Varför välja oss som ditt tullombud Stockholm?

Med över 25 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi expertis och kundservice i världsklass. Vi ser till att dina varor passerar gränser snabbt och utan problem, så att du kan fokusera på din verksamhet. Låt oss hantera komplexa tullregler och byråkrati åt dig. Vi är tullombudet som inte krånglar till det med att försvåra orden till dig. Vi skriver så alla förstår och kan få hjälp med sin tullhantering.

Vår Historia: Tullombud.se grundades år 2023 med målet att förenkla tullprocessen för företag av alla storlekar. Med ett team av erfarna tullspecialister och en passion för att leverera förstklassig service, har vi vuxit till att bli en av de ledande helt digitala aktörerna inom tullhantering i Sverige.

 

Vi strävar efter att vara det självklara valet som tullombud för din tullhantering genom att erbjuda innovativa lösningar, personlig service och att alltid ligga steget före i en ständigt föränderlig bransch.

Vad vi erbjuder inom tullhantering

Importdeklarationer

Vår expertis inom importtjänster säkerställer att dina varor snabbt och effektivt kommer in i landet. Vi tar hand om alla nödvändiga dokument, tullklarering och eventuella kontroller för att säkerställa att dina varor når dig utan dröjsmål.

 

Exportdeklarationer

Planerar du att skicka varor utomlands? Vi hjälper dig med alla aspekter av exportprocessen, från dokumentation till kontakt med tullmyndigheter. Med vår hjälp kan du vara säker på att dina leveranser når sina destinationer utan komplikationer.

Hör av dig till oss!

Har du frågor eller behöver hjälp med tullhantering? Tveka inte att kontakta oss, ditt digitala Tullombud. Vi finns här för att hjälpa dig. Du kan nå oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Tullombud Stockholm

Tullklarering är processen där tullmyndigheter kontrollerar och godkänner varor som importeras eller exporteras. Det inkluderar inspektion av dokumentation och ibland fysisk inspektion av varorna.

Vad är tullklarering?

Hur lång tid tar tullklareringen?

Tiden för tullklarering kan variera beroende på varutyp, ursprungsland och aktuella tullregler. Våra experter arbetar för att minimera eventuella fördröjningar.

Hur lång tid tar tullklareringen?

Vad gör ett Tullombud?

Ett tullombud tar hand om din tullhantering. Du fokuserar på det du är bra på så hjälper Tullombudet dig med import, export och klassificering.

Vad gör ett Tullombud?

Några av de vanligaste frågorna

bottom of page